Au fost chefi bucătari pentru o zi, în „bucătăria” pubului Soho Social House Reșița, iar rezultatele, pe măsura eforturilor. Copiii pizzari, o experiență unică!
Programul educațional „Școala Altfel” a fost plin de surprize pentru mulți dintre elevi. Activități interesante, educative și mai ales distractive au completat orarul săptămânii altfel, acel ceva diferit, inedit, magnetul care le-a captat atenția micuților.
Soho Social House Reșița a răspuns prezent invitației de a face parte din programul educațional și a deschis larg porțile bucătăriei pentru elevii clasei a IV-a ai Școlii Gimnaziale „Marius Șandru”, din oraș. Cei mici au fost pizzari pentru o zi, sub îndrumarea chef-ului bucătar, iar rezultatele obținute au depășit așteptările.
De la pregătirea aluatului, la selectarea ingredientelor, până la tehnica de a mânui un blat de pizza, toate etapele au fost bifate, iar copiii, nu doar că au învățat cum să pregătească o pizza, dar și ce presupune meseria de bucătar și cât de adevărată este zicala: „Meseria, brățară de aur”
Cum a fost, ce a rezultat dintr-o zi „altfel”, urmăriți aici:
Soho Social House nu este la prima „abatere” de acest gen, ei fiind gazda unor astfel de acțiuni educative, și cu alte ocazii.
„Nu este greu, dar nici ușor. Eu am plecat de la meseria de ospătar și acum îmi administrez propriul business. Am trecut prin toate etapele, am învățat de la cei din jur tot ce se poate învăța, iar acum vreau ca și generațiile viitoare să vadă și să aprecieze munca, meseria la adevărata ei valorare. Nimic nu se poate construi fără o meserie la bază, fără perseverență și dăruire! ”, spune Berti, administratorul Soho Social House Reșița, cel care deține și shoarmeria Coressy, din municipiu.
Citeste mai mult