Muşchiuleţ de porc cu ciupercuţe şi pere
Ingrediente: 500 g de muschiuleţ porc, 2 pere, 2 cepe roşii măricele, 1 ardei gras, câteva ciupercuţe Champignon, 4 căţei usturoi, puţin ulei de măsline, tarhon uscat, câteva fire de pătrunjel, sare şi piper.
Mod de preparare: Muschiuleţul se taie în 3 bucăţi care se crestează şi se pune în spaţii feliute de usturoi. Se sărează şi se piperează după gust. Ciupercuţele se spală si se lasă întregi. La fel şi perele. Ardeiul se taie felii mai mari, iar cepele se taie în sferturi. Toate ingredientele de mai sus se pun într-o tavă termorezistentă, se toarnă puţin ulei de măsline peste ele şi se presară tarhon uscat şi mărunţit. Se dă cuptor cam o oră.
Articolul Rețeta zilei apare prima dată în Monitorul Expres – Stiri Brasov.
Citeste mai mult